Maak kennis met Jim

Mijn naam is Jim van Eeckhoven . Ik ben geboren en opgegroeid in Kampen. Hier woon ik sinds een paar jaar weer met mijn fantastische vrouw en twee geweldige kinderen, twee honden en een kat.

Vanaf mei 2017 heb ik de HBO opleiding Massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen gevolgd. Daarnaast heb ik ruim 3 jaar een aantal dagen per week bij Thermen Bussloo gewerkt als sportmasseur. Ik werk als massagetherapeut op afspraak en ik geef de behandelingen in mijn praktijk gelegen aan de Hofstraat in Kampen zodat je maximaal kunt ontspannen in alle rust en privacy.

Na een carrière in de arbeidsbemiddeling in verschillende commerciële functies heb ik een aantal jaren gewerkt bij de Nationale Politie. Door een dienstongeval was ik helaas niet meer in staat om bij de politie werkzaam te blijven. In het therapeutische traject dat ik vervolgens gevolgd heb, ontdekte ik dat de rode draad in mijn leven toch het helpen van mensen is op wat voor manier dan ook. Of dat nu het vinden van een nieuwe baan was voor andere mensen of mensen helpen in nood, het helpen van anderen op wat voor manier ook is wat mij innerlijke voldoening geeft.

En nu help ik mensen met het vinden van onder andere rust, ontspanning en pijnverlichting. Het voeden van je ziel zoals ik dat noem. Ikzelf heb aan de lijve ondervonden wat stress en overbelasting kan doen met je lichaam en geest. Ik weet hoe belangrijk het is om gehoord te worden, om serieus behandeld te worden, om je niet alleen te voelen in dit drukke, gestresste leven.

De behandelingen die ik geef zijn altijd gericht op een klacht. Dat kan een lichamelijke klacht zijn zoals pijn in je nek, schouders of rug, hoofdpijn en alle andere voorkomende lichamelijke klachten. Maar het kunnen ook meer geestelijke klachten zijn zoals bijvoorbeeld stress, overspannen, burn-out, piekeren, slaapproblemen, ADHD, depressie. Na een uitgebreid intakegesprek waarin jouw klachten en medische historie worden vastgelegd zal ik een behandelplan met je bespreken zodat je weet wat de mogelijkheden zijn die ik je kan bieden.