Hoe werkt het in mijn praktijk?

Voor een behandeling van een uur reken ik 55 euro. De intake voor de eerste behandeling duurt ongeveer 90 minuten en reken ik 80 euro voor. Declareren via je zorgverzekering is op dit moment niet mogelijk.

Omdat ik het erg belangrijk vind dat de behandelingen op een verantwoorde uitgevoerd worden en ontspannend zijn, geef ik hieronder wat algemene informatie over mijn massagebehandelingen.

Hygiƫne staat binnen mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor mij prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. Tevens verwacht ik dat je schone kleren draagt.

Om geheel ontspannen de praktijkruimte in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in mijn praktijk. 5 minuten voor de afspraak is prima.

Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld over je leefstijl en medische verleden. Geef aan wat voor jou het doel van de massage behandeling is en vooral waar je eventueel last van hebt.

Alles wat in het intakegesprek en tijdens de behandeling wordt besproken is in vertrouwen. Er gebeurt in mijn praktijk niks wat jij of ik niet wil. Wees open en duidelijk hierin en aarzel niet om dingen bespreekbaar te maken of aan te geven.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en je doorverwijzen naar je huisarts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelende arts hierin toestemt.

Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan ik je vragen met hem of haar te overleggen of een massagebehandeling gedurende de behandelingsperiode toegepast mag worden.

Bespreek met mij jouw eventuele medicijngebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massagebehandeling. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

Laat het ook weten als je bent doorverwezen door een fysiotherapeut of huisarts.

Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven.

Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van te voren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren maar wel 24 uur vooraf de afspraak kan ik 50% van de behandelingskosten in rekening brengen. Bij annuleren met minder dan 24 uur vooraf de afspraak kan ik het volledig tarief in rekening brengen. Mocht er een dringende reden zijn dan valt dit te overleggen met mij.

Bij mij kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal ik voorafgaand aan de massage met je overleggen wat er gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kun je aangeven als er iets onprettig voelt. Er gebeurt niks wat je niet wilt en ik doe niks wat ik niet wil. Je kunt rekenen op een verzorgende behandeling waarin jouw wensen voorop staan.

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en neem contact op met mij.